De ATV aDrum is het voorlopige topmodel van ATV.

Sinds de introductie eind 2017, is dit een zeer populair elektronisch drumstel in het topsegment .

De hihatcontroller met optische sensor zorgt voor een zeer snelle reactie en een nauwkeurige registratie van het hihatpedaal.

De cymbals zijn allemaal uitgerust met een zeer gevoelige bellfunctie, waardoor u ook de bell van de ride met gevoel kan bespelen.

Ook zijn alle cymbals 360 graden bekkens waardoor het niet uitmaakt waar u de crash, hihat of ride raakt.

De ketels bestaan, zoals bij een akoestisch drumstel, uit 6 lagen (berken)hout zodat het gewicht dat u voelt bij het bespelen van de ketels vergelijkbaar is met een akoestisch drumstel.

De ketels zijn voorzien van 3(!) triggers verdeeld in de rand zodat u nooit last heeft van een hotspot.

Ook hebben ze daarlangs 3 randtriggers, zodat u deze ketels ook kunt combineren met modules die randtriggers ondersteunen.

De ketelset bestaat uit een 10" tom, 13" floor, 13" snare en 18" kick.

De cymbals bestaan uit een 16" crash, 18"ride en een 14" hihat, die u allemaal kunt gebruiken met een normale cymbalstand en hihatstandaard.

Een snarestand, ridestand en tom/crashstand worden standaard meegeleverd.

U kunt uiteraard deze set verder uitbreiden met diverse cymbals (china's, splashes etc) en ketels (extra tom of floor).

De AD5 module behoeft weinig uitleg. De standaard 70 opgenomen snares, cymbals en dergelijke zijn van een dusdanige kwaliteit dat deze gebruikt worden voor studio opnames en live optredens.

Daarnaast kunt u in de ATV soundstore uw geluiden in de module aanvullen met de snares, cymbals of percussiegeluiden die daar aanwezig zijn.  

De module is zeer eenvoudig van opzet, waardoor u gewoon kan genieten van het drummen en niet oeverloos de knoppen hoeft te bedienen!

Maak gerust een afspraak om deze fantastische set uit te proberen!