De EXS-2 is in Europa de ATV die voor € 1.299 mogelijk maakt dat u kan genieten van de ongeëvenaarde kwaliteiten die ATV te bieden heeft.

Geen enkel ander merk heeft voor deze prijs originele cd-kwaliteit opnames van de geluiden van de meest populaire merken in de module beschikbaar!

De geluiden van het complete drumstel zijn van kwaliteitsmerken zoals Zildjian, Sabian, Ludwig DW, Noble & Cooley en dergelijke en zijn opgenomen in zeer goede studio's.

Daarlangs werkt ATV niet met layers, maar worden alle geluiden die uit bijv. een snare of crash komen opgenomen, van zacht naar hard , en afhankelijk uw manier van spelen wordt het juiste geluid geselecteerd.

Dit maakt dat je met een ATV drumstel nu ook elektronisch kan spelen met veel gevoel.

Dit is goed nieuws voor de Jazz- en Bluesdrummers!

De EXS-2 heeft een snare met een gaasvel van 10" en de toms zijn voorzien van een 8" gaasvel.

Ook bijzonder in deze prijsklasse is dat de kick is voorzien van een 8" gaasvel voor een natuurlijk speelgevoel en mogelijkheid van een dubbel baspedaal.

De module is eenvoudig van opzet met 5 fantastische kits (maar kan worden voorzien van in totaal 18 kits welke gratis beschikbaar zijn gesteld door ATV), metronoomfunctie en 20 songs.

Je kan ook eenvoudig opnemen terwijl je drumt op een nummer v/d module en voor het oefenen hebben ze in de display mooi inzichtelijk gemaakt of je strak meedrumt.

Dit drumstel heeft dus alle kwaliteiten die je van een ATV mag verwachten en is niet alleen ideaal voor de beginnende drummer!

Inruil van uw Roland drumstel geen enkel probleem!

Dit ATV drumstel is ,zoals alle andere ATV drumstellen, te testen na het maken van een afspraak bij Maatwerk In Drums in Mierlo.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 00316-48083505